Κύριο περιεχόμενο

Πως να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα

Αυτό το έγγραφο παρέχει μια επισκόπηση των χαρακτηριστικών προσβασιμότητας αυτής της ιστοσελίδας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την προβολή αυτής της ιστοσελίδας, μεταβείτε στο Πλήρης Πρόσβαση Διάταξη.

 

 Προσβασιμότητα σε αυτή την ιστοσελίδα

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να πετύχει ένα υψηλό επίπεδο προσβασιμότητας. Δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση με επιτυχία τις πληροφορίες από το διαδίκτυο. Στόχος μας είναι να δώσουμε αυτή την ευκαιρία για την ευρύτερη κατηγορία των χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Με αυτή την έννοια στο μυαλό, η ιστοσελίδα περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά που εξηγούνται λεπτομερώς κατωτέρω.

 

Η ομάδα προσβασιμότητας

Για να ανοίξετε τον πίνακα της προσβασιμότητας, κάντε κλικ στο κουμπί που τοποθετείται στην επάνω γραμμή. Κάθε γνώρισμα προσβασιμότητας έρχεται με μια περιγραφή: τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω από κάθε κουμπί και θα εμφανιστεί μια συμβουλή.

 

Εργαλείο μέγεθος γραμματοσειράς

Αυτό είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την αλλαγή του μεγέθους του κειμένου. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ζουμ του φυλλομετρητή σας (συνήθως "Ctrl" "+" ή "-").

 

Πλάτος Διάταξης

Μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο πλάτος διάταξης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

 

Τρόποι διάταξης

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα με πολλούς τρόπους διάταξης. Μερικά από αυτά είναι χρήσιμα σε ορισμένες κατηγορίες χρηστών ή ατόμων με ειδικές ανάγκες.

 

Κανονική διάταξη

Η Κανονική λειτουργία είναι η προεπιλεγμένη διάταξη.

 


Διάταξη Πλήρης πρόσβαση

Αυτή η διάταξη είναι κατάλληλη για χρήστες που χρησιμοποιούν αναγνώστες οθόνης, του πληκτρολογίου μόνο πλοήγησης και παρωχημένα προγράμματα περιήγησης.
Η διάταξη έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατό με τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης και δεν θα καταστραφεί όταν αντιμετωπίζεται με μια ξεπερασμένη έκδοση browser.
Σε αυτή τη διάταξη, κάθε σελίδα είναι χωρισμένη σε τμήματα και κάθε τμήμα έχει ένα περιγραφικό τίτλο. Στην κορυφή της κάθε σελίδας θα βρείτε ένα μενού πλοήγησης που σας βοηθά να μεταβείτε σε διαφορετικά τμήματα της σελίδας. Σημειώστε, επίσης, ότι κάθε τμήμα έχει ανατεθεί σε μια acceskey (συντόμευση πληκτρολογίου).

 


Διάταξη Υψηλή αντίθεση

Αυτή η λειτουργία είναι κατάλληλη για άτομα με χαμηλή όραση.
Αυτή η διάταξη είναι «οριζόντια» βάση: όλα τα τμήματα και τις στήλες είναι πλήρες πλάτος. Αυτό βοηθάει τους χρήστες με χαμηλή όραση κείμενο ζουμ και που μεγάλες γραμματοσειρές για να διαβάσετε το περιεχόμενο σαφώς. Ορίζει επίσης την υψηλότερη αντίθεση για το φόντο και το χρώμα του κειμένου. Επιπλέον, όλοι οι σύνδεσμοι κειμένου είναι καλά υπογράψει και δεν έχουν προστεθεί εφέ γραφικών.

 


Αναγνωσιμότητα

Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει το στυλ σελίδας για να αυξήσει την αναγνωσιμότητα του περιεχομένου.

 

Μέγιστη αναγνωσιμότητα

Αυτή η λειτουργία είναι κατάλληλη για άτομα ή χρήστες με προβλήματα όρασης που έχουν νοητικές αναπηρίες.
Τονίζει συνδέσεις, συνδέσεις εικόνας, κουμπιά, κουτιά εισόδου, τα μενού και επικεντρώθηκε αντικείμενα? θέτει πιο αντίθεσης για το κείμενο? θέτει το καλύτερο αναγνώσιμη οικογένεια γραμματοσειράς και αυξάνει το ύψος της γραμμής της γραμματοσειράς.

 

Νυχτερινή λειτουργία

Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη για ταμπλέτες και κινητά τηλέφωνα: Θέτει ένα σκοτεινό θέμα, αυτό βοηθά αύξηση του μήκους της μπαταρίας.
Είναι επίσης χρήσιμο για τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης: θέτει μια καλή αναλογία αντίθεσης.